De spoedopleiding

Het rijbewijs halen betekent vrijheid om te gaan en staan waar je wil. 

Hoe sneller het rijbewijs in bezit is, hoe beter. Je wil dus met spoed jouw rijbewijs (B) op zak hebben. Spoedopleiding Groningen geeft je de mogelijkheid om overal in Groningen versneld je rijbewijs te halen. Wij zijn namelijk actief in heel Groningen. Met een compacte spoedcursus, meerdere uren achter elkaar rijles, is het rijbewijs voor iedereen binnen handbereik. Sneller dan je denkt!

Hoe snel wil jij je autorijbewijs halen? 

Dit mag je helemaal zelf bepalen! Bij ons kan je al binnen enkele weken je autorijbewijs behalen. Doe je het liever iets rustiger aan? Dan is dit ook mogelijk! Wanneer je de autorijlessen (schakel, automaat) op een andere manier wil spreiden, stellen we in overleg een lesschema op dat precies aansluit bij jouw behoeften.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1 Kies een pakket en betaal alleen de aanbetaling (hierna nog drie tot vier betaaltermijnen mogelijk).
  • Stap 2 Nadat wij jou bestelling hebben ontvangen, neemt de rijinstructeur direct contact met jou op.
  • Stap 3 De rijinstructeur gaat als eerste jouw praktijkexamen inplannen, en stelt samen met jou een lesschema op maat op.
  • Stap 4 Je kunt nu zorgeloos starten met de rijopleiding!

Wat kost het? De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling dan adviseren wij het Spoed pakket 30. Voor gevorderde leerlingen adviseren wij het Spoed pakket 20.

BEKIJK HIER ONZE PAKKETTEN

Momenteel hanteren wij de veiligheids voorschriften vanuit Overheid en CBR.

Vraag vrijblijvend onze brochure met alle info op!